Music for everyone...

Friday 29 October 2010

Μουσική παντού, μέσω grooveshark!

Πόσo χώρο στο σκληρό σας δίσκο πιάνουν τα mp3 σας? Πολλά gigabytes υποθέτω...και παρόλα αυτά πόσα ακόμη είναι που σας λύπουν  και αναγκάζεστε να μπαίνετε στο youtube για να τα ακούσετε. Σε συνέχεια από το προηγούμενο post μου θα σας παρουσιάσω πώς μπορείτε να ακούσετε μουσική δωρεάν από το διαδίκτυο όπου και αν είστε.



Γι αυτούς που γνωρίζουν το grooveshark, το παρόν άρθρο δεν θα προσδώσει κάποια καινούγια γνώση, για τους υπόλοιπους όμως μάλλον θα φανεί χρήσιμο.



  1. www.grooveshark.com είναι ο ιστότοπος που θα χρησιμοποιήσουμε!
  2. Το site είναι αρκετά εύχρηστο οπότε οι περισσότεροι δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Μόλις ανοίξει το site, το πρώτο που βλέπουμε μπροστά μας είναι το "Search for music", εδώ θα γράψουμε τον καλλιτέχνη/συγκρότημα/τραγούδι που επιθυμούμε να ακούσουμε και αφού το grooveshark ψάξει στη βάση δεδομένων του, θα μας βγάλει τα δυνατά αποτελέσματα. 

  3. Τα αποτελέσματα που παίρνουμε έιναι τραγούδια από το συγκεκριμένο γκρούπ και πατώντας το play δίπλα στο κάθε τραγούδι μπορούμε να το ακούσουμε ή με το "+" να το προσθέσουμε στη λίστα μας.

  4.  Μια καλή ιδέα είναι να κάνουμε και λογαριασμό έτσι ώστε να σώζουμε τις λίστες μας και τα αγαπημένα μας κομμάτια για την επόμενη ακρόασή μας.
  5. Το grooveshark παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα να ακούσουμε ράδιο, πατώντας απλώς το πλήκτρο "Radio" πάνω δεξιά από την λίστα αναπαραγωγής μας , καθώς επίσης και λίστες αναπαραγωγής που φτιάχτηκαν από άλλους χρήστες.

Καλή ακρόαση!!!



Με το παραπάνω ιστότοπο έχω εξοικονομήσει πολύ χώρο στο σκληρό μου δίσκο, γι αυτό και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Εξάλλου η βάση δεδομένων του είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα αφήσει κάποιον παραπονεμένο.

1 comment: